Substanțe care cauzează alergii sau intoleranțe

Lupin și produse derivate
Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste 10mg/kg sau 10 mg/litru
Semințe de susan și produse derivate
Muștar și produse derivate
Țelină și produse derivate
Fructe cu coajă - migdale, alune de pădure, nuci, caju, nuci Pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de Macadamia, nuci de Queensland și produse derivate
Lapte și produse derivate (inclusiv lactoză)
Soia și produse derivate
Arahide și produse derivate
Pește și produse derivate
Ouă și produse derivate
Crustacee și produse derivate
Moluște și produse derivate
Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelta, grâu mare sau hibrizi ai acestora) și produse derivate

Conform directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20 martie 2000, alergenii din alimente se pot încadra în grupele sus menționate.
În cazul în care suferiți de o alergie, vă rugăm să solicitați informații suplimentare înainte de efectuarea comenzii.

Produse congelate

Produse congelate: fasole verde, sturion, file sturion, midii, pui de baltă, trei tipuri de pește, crap, file de șalău, caras, somn, saute de legume, pălămidă, scrumbie, rapane, caracatiță, creveți Black Tiger, fructe de mare, hribi, paste, creveți, calamari, mazăre, file de vacă, ficat de rață, scoici Saint Jacques, cârnați picanți, pastramă, mititei, mușchiuleț de berbecuț, cotlete de berbecuț, rasol de berbecuț, piept de rață, carne de rață, prepelițe, pulpă de rață, fructe de pădure, piept de pui, carne de pasăre, cocoșel pitic, file de porc, fălcuțe de vacă, hribi, antricot de vacă, salată de vinete, calcan, chefal, stavrid, broccoli, carote.

ro_RO